Små shoping

Heheh så klart mamma och jag inte kan små shopa lite om man är i centrum :D Skulle bara köpa min ring (by Kenza) men sen var vi tvungna att kolla runt lite mer och så blev det som de blev!
P.s Parfymen är gjord av Paul McCartneys dotter!

Sötnosar!

Kunde inte låta bli att vissa alla sötnosar jag hittade :D så himmla gulliga!!

Soft fredag

Hej sötis! Idag är det fuking lördag :D ska typ sy lite och färga kläder idag. Kanske dra till centrum en stund och köpa lite saker. Men händer inte så jätte mycket annars på dagen. Sen ikväll blir det en liten utgång tror jag med Sandra :D kul!
Juste måste berätta lite vad som händer igår!
Jo, igår så åkte jag och mickan helt spontat till stan med våra klackskor och satte oss på ett fik och drack latte och åt mototskaka! Super mysigt!! Sen skulle vi hem till Sandra och så bestämde vi oss att först ta lite bilder i rengnet. Kanske inte blev så snygga kläder med ganska coola ändå. (ni får se sen) Och sen åkte vi typ nio från stan. Fast sen blev det ändrade planer så åkte hem till Mickan sistället. Där så snackade vi lite och började kolla på en film. Men jag hållde på att somna så stack typ innan det ens var hälften på filmen :P Hehe.
Men en super skön fredags kväll ändå. Fick två saker av stryckta på listan: Hitta på något annerlunda & ha på mig mina älskade klackskor!
bjuder den här bilder på oss två så länge :D

Liknande inlägg