Fredags mys

Hej. Idag är det fredag. Vad kan hända då? En partyfylld natt eller en slapp kväll med massa gott. Tror jag väljer slapp kväll faktikst! Länge sen man hade de och ska nog ha en partyfylld natt imorgon istället. 
Men idag har jag gått i skolan som vanligt. Men hade en väldigt jobbig morgon. Vakna kl.6 av mens värkar. Och höll i sig ett tag men tog några ipren och alevdon och då gick det typ bort innan skolan började precis. Och det var riktigt tur. 
Sen efter skolan åkte mamma och jag till friskis och svettis och köpte ett kort för att prova tre gånger där. Vi ville mest se hur yogan är. Och åkte till länna för att köpa sport byxor och sport bh. 
Och nu blir det nog slapp ett tag. Sen får vi se :)
 
Fy hatar det här piss vädert. Vill gå runt så här! 

Good torsdag

Hejjjj! Idag har det varit en riktigt jävla bra dag. Det kändes nästa lite som en fredag. Vi hade dom två favorit ämnena. Graf och foto. Eller på foto fick vi mest prata och planera. Men på grafen gjorde jag ett visitkort. Blev faktiskt jävligt snyggt och blev väldigt nöjd. 
Sen efter skolan så gick jag en promenad. Har bestämt att försöka göra det efter skolan varje dag. 
Och nu sitter jag och sjunger till Adeles låt Someone like you. Så jävla bra! Men puss på er. Vi får höras lite senare :D 
 
Blev kär i den här bilen. Så fin!